ro

Doppie Punte
Doppie punte: i rimedi naturali per avere una chioma perfetta

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Doppie Punte


Doppie Punte : Citeste toate sfaturi de păr, pentru a folosi remedii naturale în loc de medicamente sau pentru produse industriale. Problema principală din split se termină è pentru a face să arate parul murdar, neingrijit, plictisitoare şi aproape. Iată în schimb remedii naturale astfel încât é sunt întotdeauna în ordine, ca la coafor. Despicarea varfurilor sunt o problemă larg răspândită în ambele persoane cu mediu la parul lung care scurt spre mediu. Camere duble pot fi cauzate de stres suferit de păr după o expunere prelungită la lumina soarelui, prea frecvente spălat, stiraggi sau culoare placa si vopsit prea puternice, adesea folosit de coafor. Una dintre cele mai bune metode pentru a preveni split se termină è cu siguranţă pentru a hrani si hidrata parul si delicat spala-le fără a subliniind-le prea, deoarece ei recomanda saloane de coafură. Problema principală din split se termină è pentru a face să arate parul murdar, neingrijit, plictisitoare şi aproape. Unul dintre remedii naturale pentru tratarea split se termină è pentru a face împachetări cu ulei de masline ajuta parul pentru a echilibra nivelul de hidratare si alimentatie, ca la coafor. È sistemul este foarte simplu: o dată pe săptămână continua punerea uleiului de măsline pe degetele (fără piele). În cazul în care părul dumneavoastră este mai ales creţ şi deteriorate putem continua pe parul din nou cu excepția Argan ulei pielii. catifelează şi consolidează fibrele de păr fragil, hidrateaza parul şi absoarbe rapid. Doar câteva picături să treacă pe părul fragil sfaturi o dată pe săptămână 30 de minute inainte de samponare. ulei de jojoba è ideală pentru a îmbunătăţi aspectul de par uscat si fragil. Puteţi ň utilizarea ori de câte ori vă spălaţi părul lor printr-o cataplasmă care poate fi, de asemenea, face pe piele ň pentru é ajută la reducerea mătreaţă, şi mâncărime. O metodă eficientă este utilizarea de ulei de cocos, un ingredient natural care poate consolida păr degradat, par uscat si casant şi restabili puterea lor şi strălucire. Iată cum să utilizaţi ulei de nucă de cocos pentru a face o masca de par DIY pentru a utiliza una sau mai multe ù ori pe lună, în funcţie de nevoile dumneavoastră şi care vă va à pentru a vă menţine părul sănătos, luminos şi strălucitor.

Encyclopaedic hair website

Doppie Punte capelli Doppie Punte acconciature Doppie Punte estetica Doppie Punte moda-capelli Doppie Punte salute Doppie Punte parrucchieri

Doppie Punte - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Doppie Punte, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Doppie Punte, Globelife, fiera parrucchieri, marche prodotti capelli, settore parrucchieri, aziende tinture capelli, produttori prodotti professionali parrucchieri, fabbrica linee prodotti conto terzi, private label, accessori capelli, rivenditori prodotti parrucchieri.
Doppie Punte, grossisti venditori prodotti per capelli, concessionari prodotti per parrucchieri, agenti parrucchieri, saloni di bellezza, ricerche di mercato nel settore della moda capelli, attrezzature per parrucchieri, infoltimento capelli, informazioni capelli, notizie prodotti parrucchieri, arredamento negozi di acconciatura.
Doppie Punte, import export, forniture parrucchieri, made in italy

Gossip & News

24 Jun 19

mercato indiano

L'India è la quarantesima destinazione dell'export cosmetico italiano
per un valore di quasi 18 milioni di euro.
Ad essere degno di nota è il TREND DI CRESCITA
di queste esportazioni: nel 2018 è infatti cresciuto
di circa 23 punti percentuali.
Nella sola area asiatica, l'India si colloca in settima posizione tra
i Paesi di destinazione dei cosmetici provenienti dall'Italia.

Le categorie di cosmetici maggiormente esportate,
in termini di valore, sono:
- la profumeria alcolica6,6 milioni di euro );
- i prodotti per viso e corpo3,7 milioni di euro );
- il make-up3,1 milioni di euro ).

Le previsioni per il 2019 segnalano un'interessante crescita 
per i prodotti per la cura dei capelli, in particolare
coloranti ( +11,2% ) e gel-cere ( 10,8% ).

24 Jun 19

Viktoriia Vradii

 

Collection: L’Eclat
Ph: Tatiana Kizeeva
Make-up: Evgeniya Spiktorenko

hair-collections

21 Jun 19

 VITALFARCO

VITALFARCO srl, azienda di Corsico (Milano),
specializzata nella produzione di prodotti per capelli
sia di linee proprie che per conto terzi,
è in copertina su BEAUTY BAZAR FASHION,
lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza!

VITALFARCO srl annuncia l'apertura della nuova sede
che ospiterà, oltre ad uffici e sale riunioni dedicate 
all'accoglienza di clienti e fornitori, un'Accademia.
A settembre, in occasione del Cinquantenario dell'Azienda,
verrà inaugurata la V_Academy dedicata alla formazione
degli acconciatori, con locali destinati alle prove tecniche,
ai seminari, ai meeting e agli eventi.

Sfoglia la rivista !

VITALFARCO S.r.l
Via Canova, 8/10/12 – CORSICO (MI), Italia
Tel. 02.36526956

21 Jun 19

Stipe Filipovic

 

Collection: Pasjaca
Ph: Matea Pejic
Make-up: Ana Zovko
Stylist: Gordana Zucic

hair-collections

20 Jun 19

Lesley Fuller, Malakey Fajloun, Vicky Leihn, Monica Broadley, Leena Pun, Ainsley Winnell

 

This stunning bridal collection captures the elegance and beauty of a modern day bride with exquisite lace designs. The soft yet striking palette of white, grey and red highlights the excitement and wonder of a bride’s wedding day.

Collection: Romance
Ph: Jason Lau
Make-up: Elisa Fonseca
Styling: Luxe Robes

hair-collectionsEnter in Doppie Punte